Română | Engleză
 • Mediere

  Economie, eficienta, celeritate, profesionalism si confidentialitate.
  Mediator Autorizat - Daniela Zaharia Manescu
  Tel: 0765 511 895
  E-mail: av.zaharia.manescu@gmail.com

  Detalii
 • Activitati Registrul Comertului

  Infiintari,
  Modificari,
  Dizolvari si Radieri Firme.

  Detalii
 • Consultanta, Asistenta Juridica si Reprezentare

  Persoane Juridice
  Persoane Fizice Romane
  Persoane Fizice Straine

  Detalii

Daniela Zaharia-Manescu Cabinet Individual de Avocatura


Bine ati venit!

Activitatea Cabinetului este organizata si coordonata de catre Avocatul Titular Daniela Zaharia Manescu.

Doamna Avocat Daniela Zaharia Manescu, este membra in cadrul Baroului Bucuresti si mediator autorizat. Licentiata in Drept in cadrul Universitatii ”Nicolae Titulescu”, absolventa a masterului ”Stiinte Penale” din cadrul Universitatii ”Nicolae Titulescu”, absolventa a Institutului National de Pregatire si Perfectionare al Avocatilor (INPPA), cu o pregatire necesara pentru abordarea cu profesionalism la rezolvarea problemelor incredintate.

Ca profesionist in domeniul dreptului, Avocat Daniela Zaharia Manescu ofera servicii juridice constand atat in activitati de consultanta cat si in activitati de litigii.

Prioritatea cabinetului este accea de a oferi clientilor servicii juridice de cea mai mare calitate profesionala si morala.

Clientii cabinetului beneficiaza de promtitudine, confidentialitate, seriozitate, devotament si siguranta in abordarea problemelor de drept. Suntem adeptii solutionarii litigiilor cu celeritate, contribuim la rezolvarea litigililor pe cale amiabila, primand interesul clientului.

Clientii nostrii sunt atat persoane juridice, care necesita sprijin juridic in desfasurarea activitatilor pe care le intreprind, cat si persoane fizice, romane sau straine.

Ne declaram intotdeauna gata sa facem eforturile necesare pentru rezolvarea problemelor clientilor nostri, deoarece multumirea lor reprezinta masura valorii noastre!

Daniela Zaharia Manescu